Leverans villkor

Din leverans

Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma. I sådana fall kontaktar vi kunden. Garnwebb kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. Fraktkostnaden syns alltid i varukorgen.

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta dig. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening. Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Garnwebb förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

Vi bjuder på frakten om ordervärdet överstiger 500 kr, annars en fast fraktkostnad på 59 kr oavsett paketets vikt och storlek.

Returer

Om kunden ångrar sitt köp efter att varorna har skickats, står kunden för tur och returfrakt. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut. Kontakta oss innan du skickar tillbaka produkten. Så snart vi har återfått varan så återbetalas dina pengar.

Garnwebb tillämpar Konsumentköpslagen vid reklamationer. Därmed åtar vi oss att byta ut felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad. Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt. Gör i så fall en reklamation till Posten direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till Garnwebb och skriva anledningen till returen på paketet. Maila sedan till info@sochf.se för att informera om reklamationen. .